Tim en Anouk, voormalig cliënten van de Zwaluw (onderdeel van het centrum voor psychotherapie van GGz Centraal) starten op 9 september vanuit het centrum voor psychotherapie in Ermelo een wel hele bijzondere wandeling.

Zij gaan in 64 dagen maar liefst 1135 kilometer lopen. Tim: “We willen aandacht vragen voor mensen met psychische problemen. Er rust toch een soort taboe op. Mensen weten niet goed wat ze kunnen verwachten bij iemand met psychische problemen. De meesten proberen toch een beetje het contact te vermijden. Wij hopen dat stigma van het onderwerp af te halen. We zijn gewoon normale mensen, die prima kunnen functioneren.”
En dat bewijzen ze door deze uitdaging aan te gaan. Zonder financiële middelen gaat het duo op pad en dat betekent dat alle hulp welkom is. Naast hun missie om psychische problemen bespreekbaar te maken, halen ze ook geld op voor ‘MIND’. En ze vragen met hun tocht aandacht voor de Stichting Omgaan met Pesten.

U kunt Tim en Anouk ook nog ondersteunen
Er zijn verschillende manieren om Tim en Anouk te ondersteunen:

 • Wandel mee
  U kunt een of meerdere dagen meewandelen. U bent dan wel verantwoordelijk voor uw eigen uitrusting en slaapplaatsen. Wilt u meedoen, klik dan op deze link en laat uw actie sponsoren door bijvoorbeeld vrienden, familie, collega’s en bekenden.
 • Doneer
  Dat kunt u doen door op de ‘Doneer nu’ te klikken. De opbrengst gaat rechtstreeks naar MIND.
 • Bied uw slaapplaats aan
  Tim: “We zijn op zoek naar slaapplaatsen in de plaatsen die we passeren. Een dak boven ons hoofd en een bed of bank is daarvoor al voldoende. Een maaltijd en lunchpakketje voor onderweg wordt ook gewaardeerd”.
  Hier vindt u de globale route waar staat aangegeven waar Tim & Anouk op welke dag zijn. Wilt u uw slaapplaats aanbieden? Mail dan naar wandelen2werelden@gmail.com

Meer lezen over Tim en Anouk?

Wij wensen Tim en Anouk vanuit GGz Centraal in ieder geval heel veel succes toe met deze mooie actie!

Behandelinformatie
Wilt u meer weten over bijvoorbeeld behandeling bij de Zwaluw? Kijk dan op: cvp.ggzcentraal.nl