bedankt voor de beweegtuin

U bent hier :Home/Nieuws/bedankt voor de beweegtuin

Bedankt Sponsoren!

Sinds de opening van onze beweegtuin, zijn we ontzettend blij met deze speciale plek op landgoed Veldwijk. Hier kunnen jong en oud heerlijk in de buitenlucht bewegen.

In de beweegtuin – die dankzij giften en sponsoring tot stand is gekomen – kunnen cliënten onder begeleiding of zelfstandig allerlei beweegactiviteiten ondernemen. Door bij voorkeur 2 keer per week in de buitenlucht te bewegen, treedt er een fysieke verbetering op en neemt ook de sociale interactie toe. Al is de tuin in eerste instantie bedoeld voor onze cliënten en medewerkers, ook buren en dorpsgenoten zijn van harte welkom om van de speciale beweegtoestellen gebruik te maken. En ook trimgroepen uit Ermelo kunnen er terecht voor een aangename aanvulling op hun trainingen.

Onze speciale dank gaat uit naar onze interne en externe sponsoren. Dank aan Stichting Salem Ermelo, Het Chevallierfonds, Rabobank Randmeren, Gemeente Ermelo, Firma Loohorst, Firma v.d Leeden en Don Design.

De beweegtuin bevindt zich tussen de Oosterhoorn en de afdelingen voor langdurige zorg (Hofplein, Hofstede en Duynenhof). Volg de bordjes ‘beweegtuin/fitness’.

maandag, 7 mei 2018 |Categorieën: Nieuws|