familiedag ‘Naasten in kracht’

30-09-2017 (10:00) tot 17:00)

Lokatie:

Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23, 3817 Amersfoort
(Parkeren is lastig in deze buurt, wij adviseren het OV te nemen; er worden pendelbussen ingezet van en naar het Centraal Station).

Op zaterdag 30 september vindt in Amersfoort een bijzonder evenement plaats: de familiedag ‘Naasten in kracht’. Georganiseerd door MIND en met medewerking van o.a. GGz Centraal.

MIND is de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. Deze bijeenkomst wordt de eerste MIND-dag voor familie en naasten. Met een veelzijdig programma (zie de uitnodigingsbrief) wordt volop ruimte geboden voor ontmoeting en het uitwisselen van informatie en ervaringen.

Iedereen die zich als naaste of familielid betrokken voelt is welkom!

medewerking GGz Centraal 
De projectgroep ‘familieparticipatie’ van Kastanjehof – Zon & Schild – geeft op deze dag een presentatie over dit project: wat is de stand van zaken en waar gaan we ons op richten in de toekomst? 

datum en tijd
 Zaterdag 30 september van 10.00 tot 17.00 uur

kosten
€ 30,00 inclusief lunch, borrel en korting op boeken 

aanmelden 
Op deze pagina platformggz.nl/lpggz/mindfamiliedag kunt u zich direct aanmelden. Na aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail. Deze mail is tevens uw toegangsbewijs voor de dag.

vrijwilligers gezocht 
Voor deze dag zijn we nog op zoek naar dag vrijwilligers. Wilt u als vrijwilliger meewerken? Meldt u dan aan via familiedag@wijzijnmind.nl

meer info