Het vermogen om te kunnen verbinden zien we als dé centrale pijler voor GGz Centraal. Verbinden is van cruciaal belang bij het uitvoeren van onze primaire taak: onze patiënten zo goed mogelijk behandelen en ondersteunen bij hun herstel. Dit doen wij samen met de patiënt en zijn relaties, met partners in de zorg, overheden en financiers.

Verbinden is een werkwoord. Het is een actief en voortdurend proces. Dat betekent dat we eraan moeten en willen werken: als instelling, als team, als individuele medewerker. Daarom hebben wij in Flevoland besloten om per 1 oktober 2018 onze zorg voor volwassenen anders te organiseren.

Met dit symposium willen we onze netwerkpartners, behandelaren, hulpverleners en bedrijfsvoerders – werkzaam of betrokken bij de netwerkpsychiatrie in de regio Flevoland – de hand reiken om nieuwe relaties te leggen en bestaande relaties te bestendigen om samen betere zorg aan de patiënten te kunnen leveren. Tegelijkertijd willen we dit moment gebruiken om u te informeren over de door ons gekozen organisatievorm en hoe deze de samenwerking met uw organisatie beïnvloedt.

Doelgroep
Dit symposium is bedoeld voor behandelaren, hulpverleners en bedrijfsvoerders werkzaam of betrokken bij de netwerkpsychiatrie in de regio Flevoland.
Wij beogen met dit symposium nieuwe relaties te leggen en bestaande relaties met onze netwerkpartners te bestendigen om samen betere zorg aan de patiënten te kunnen leveren.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor psychiaters (NVvP), klinisch psychologen (FGzPt), verpleegkundig specialisten (V&VN) en POH-GGZ (LV POH-GGZ).

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan dit symposium.

Locatie van het symposium
WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Inschrijving
Bekijk hier het hele programma.
U kunt zich via deze pagina aanmelden.