zomermarkt op Veldwijk viert zijn jubileum

13-06-2017

Activiteitencentrum Berkenhof van GGz Centraal organiseert dit jaar voor de vijfde keer op rij een zomermarkt op landgoed Veldwijk. Deze zomermarkt vindt plaats op woensdag 28 juni van 13.00 – 20.00 uur.

De zomermarkt wordt nog groter dan andere jaren, er zijn al meer dan 20 kramen verhuurd. Daarnaast is er de verkoop van broodjes hamburger, churros, koffie en thee met gebak. Op de zomermarkt vindt u niet alleen nieuwe en zelfgemaakte producten van het activiteitencentrum Berkenhof, maar er is ook een grote rommelmarkt, een rad van fortuin, een horecaplein, diverse workshops zoals yoga, glaskralen en schilderen. Ook zijn er veel externe bedrijven, instellingen en particulieren die een kraam huren en hun producten te koop aanbieden.

 

De zomermarkt is een mooie gelegenheid voor onze cliënten om familieleden, kennissen maar vooral ook burgers, andere instellingen en bedrijven uit Ermelo en omgeving te ontmoeten in een zomerse ontspannen sfeer. Met deze zomermarkt willen wij de integratie bevorderen tussen onze cliënten en de bezoekers van de markt. Onze cliënten zijn inmiddels aan het werk om de kraam, die ze van ons huren, vol te krijgen met zelf gemaakte producten. Uiteraard nodigen wij iedereen van harte uit om de markt te bezoeken op 28 juni. Naast een groter aanbod hopen wij ook op een hoog aantal bezoekers!